Boka nu

Var vänlig och fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.
*Obligatoriska fält

Så går det till

1. Ni lämnar in en intresseanmälan om en eller två lokaler på vår hemsida som ni vill titta på.

2. Kontaktperson från studentgruppen ringer upp och bestämmer dag/tid och plats.

3. Ni väljer ett datum om ni är nöjda med en lokal och skriver ett avtal på detta så att er bokning är giltig och för att ingen annan klass kan boka ert datum.

4.  Vi håller kontakten tills ni ska hämta ut era biljetter som i vanliga fall lämnas ut när ni är tillbaka från ert jullov. Vi kontaktar er om dag/tid och plats.

5. Ni fortsätter med att sälja era biljetter och uppstår det problem så kontaktar ni oss så hjälper vi till med idéer och tips som löser ert problem.

6. Alla pengar som ni samlar in från eftersläppsbiljetter ska ni sätta in på det bank giro nummer som står på avtalet, senast 2 dagar innan. Var noga med att skriva ert avtalsnummer så vi vet vem pengarna kommer ifrån.
Här lämnar ni även in er middagslista samt prickar av vilka som är vegetarianer och allergiker.

7. Dagen slår in och er studentskiva ska smälla igång. Ni får tillgång till lokalen 2 timmar innan middagen börjar för att dekorera samt pynta er lokal om ni nu har något tema.

8.  Middagen sätter igång 19.00 och efterfesten sätter igång 22.00 som håller på till 03.00. Ansvarig från studentgruppen är på plats från början till slut så att alla era önskemål uppfylls.

Väl mött!
StudentGruppen